הפילוספיה של שפע

הסיפור שלנו מתחיל בנובמבר 2006. מתוך ההבנה שכבני אדם, אנחנו בעצם מה שאנחנו צורכים. ד"ר אמוץ גישורי, מהנדס מזון ישראלי, המתגורר בניו יורק, פיתח את קו המוצרים של שפע. מאז הספקנו לגדול משמעותית ולמכור בצפון אמריקה ברים מלוחים, תערובות נשנוש, ברים מתוקים, תוספות לסלט, ארוחות קלות ותבלינים. את כולם אנחנו מוכרים ברשתות ענק בארצות הברית: Costco, Wholefoods, Amazon ועוד. אם ייצא לכם לטוס עם חברת התעופה האמריקאית Delta, בחלק מהטיסות מחלקים את הברים המלוחים (Savory Bars) שלנו.

אנחנו חברה ישראלית. המפעל, המעצבים, בית האריזה והדפוס – כולם בישראל ואנחנו מיוצגים בגאון במכון הייצוא. 15 שנה מההקמה ואחרי שנות עבודה רבות בצפון אמריקה החלטנו לשווק איפה שאנחנו מייצרים, והנה אנחנו נפגשים.

אנחנו מאמינים כי תזונה מאוזנת צריכה להכיל טווח רחב של ירקות טריים, פירות, דגנים וחלבונים מן הצומח כמו קטניות, אגוזים וזרעים. כאשר השילוב הזה מתקיים בגוף האדם, רכיבי המזון עובדים בסינרגיה כדי לתת לגופנו את כל מה שהוא צריך. ככל שהמזון מעובד פחות כך כוח החיים שלו מופעל יותר.

המשימה שלנו היא לייצר אוכל עמוס בשפע של טעמים אותנטיים כמו גם אנרגיה חיובית. אנחנו מתחילים במרכיבים המשובחים ביותר: מזון שלם, טבעוני, גלוטן פחות מ20 PPM, לא מעובד (Non GMOs) וטבעי. הפקנו נשנושים וברים במיומנות קולינרית כדי ליצור איזון יוצא דופן של טעמים, מרקמים וחומרים מזינים. אנחנו רוצים שתאהבו את המזונות שאוהבים אתכם חזרה.

תכונות: מוצרים בעלי טעם נהדר עם הרכב תזונתי מאוזן, כלל החטיפים הינם: טבעיים ולא מעובדים (Non-GMOs), גלוטן פחות מ20 PPM, טבעוניים, כשרים (בד"ץ, העדה החרדית), עם כמות מינימלית של מלח (Low Sodium), כמות מזערית של סוכר / ללא סוכר בכלל.

אנחנו מאחלים לכם שפע! בכל תחומי החיים